Тарт пиріг з беконом і цибулею

Сьогодні якийсь нереально сонячний і теплий день) навіть з дітьми гуляти в радість😄 Тарт пиріг з беконом і цибулею простий рецепт. Я сьогодні збираю речі, щоб переїхати на дачу. Не уявляю куди все складати і як ми все це завантажимо в машину🙈 на що Микита каже – а що так багато речей?? Звідки??) дійсно))
Взяти речей на четверо, двоє з яких діти) я вже зібрала один великий чемодан і туди склала лише частина одягу) а мої книжечки, журнальчики, посуд для випічки і фото, всякі б’юті штучки, праска, хлібопічка…я можу нескінченно😄 Побажайте мені удачі)) а поки ловіть рецепт дуже смачного не солодкого тарта🔥 він і просто з чаєм і з винишком йде на ура))

Інгредієнти

Для основи:
Борошно 150 г
Масло вершкове 70 г
Яйце куряче 1 шт
Розпушувач 1/2 год л
Сіль 1/3 год л

Для начинки:
Рікотта 250 р
Бекон 160 р
Цибуля ріпчаста 2 шт
Олію вершкове 30 р
Часник 1 зубчик
Сир 50 г
Сіль/перець за смаком

Форма 20 див.

Тарт пиріг з беконом і цибулею покроковий рецепт

1. В борошно порубати холодне вершкове масло. Всипати розпушувач і сіль. Руками перетворити в крихту. Додати яйце і замісити тісто. На злегка припыленной борошном поверхні розкачати тісто в коло і акуратно перенести у форму, формуючи невисокий бортик (3-4 см). Наколоти дно виделкою. Я ще по краю бортика проходжуся зубчиками вилки.
2. Прибрати форму в морозилку хвилин на 20. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Розтопити на сковороді вершкове масло і обсмажити на невеликому вогні цибулю до прозорості. На це піде кілька минут.
3. Бекон дрібно нарізати і приблизно 110 г обсмажити на чистій сухій сковороді. Змішати рікотта, натертий на дрібній тертці сир, цибуля (трохи цибулі залишити) і обсмажену бекон.
4. Основу для тарта випікати в розігрітій до 180 хвилин 15. Викласти начинку, розрівняти. Зверху викласти решту цибулю і необсмаженна бекон. Випікати в розігрітій до 180 С духовці хвилин 20-25.