Тарт пиріг зі спаржею і горошку з листкового тіста

Як смачно зробити Тарт пиріг зі спаржею і горошку з листкового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Спаржа – 8 пагонів (600 гр)
Заморожений горошок – 150 гр.
Вершковий сир – 180 гр.
Листкове тісто – 1 уп. (275 гр.)
Яйця – 2 шт.
Сіль, перець.

Тарт пиріг зі спаржею і горошку з листкового тіста покроковий рецепт

1. спаржу Очистіть і обріжте кінчики на 1 див. Покладіть спаржу в каструлю з водою і злегка посоліть. Доведіть до кипіння під кришкою, кип’ятіть 5 хвилин, дайте постояти 5 хв. без подальшого нагрівання. Потім покладіть на кухонну папір. ⠀
2. Доведіть горох до кипіння в киплячій підсоленій воді, злийте воду і помістіть в крижану воду на 2 хвилини. Потім відкиньте на сито. ⠀ Для начинки Горох з вершковим сиром, яйцями, сіллю, перцем помістити в чашу блендера і енергійно перемішати. ⠀
3. Наріжте листкове тісто і покладіть у форму. Виливаємо начинку, вкладаємо в неї спаржу і випікаємо тарт в гарячій духовці 35-40 хвилин. ⠀ Для томатного салату ⠀ Наріжте кубиками 250 р. жовтих і червоних помидоров.
4. Очистіть і дрібно наріжте 50г. ріпчастої цибулі. Очистіть і роздушіть 1 зубчик часнику. Наріжте 10-12 листя базиліка Змішати всі інгредієнти, додати 40 мл Оливкової олії. Сіль, перець за вкусу.