Як смачно зробити Теплий Картопляний салат з баклажанами, помідорами і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пропоную приготувати салат із запеченої картоплі в мундирі з баклажанами і помідорами черрі в гірчичної заправки. Ця страва може бути як самостійне або як закуска! Готуйте із задоволенням!
Інгредієнти
300 гр картопля
1 шт баклажан
5-7 шт помідор черрі
2-3 шт волоський горіх
2 ст л рослинне масло
щіпка солі
заправка:
1 ст л гірчиця зерниста
1 ст л гірчиця звичайна
2 ст л сік лимона
1 год л мед
3 ст л рослинне масло
щіпка солі
чорний мелений перець
3-4 пера зеленого цибулі
Теплий Картопляний салат з баклажанами, помідорами і горіхами покроковий рецепт
1. Беремо картоплю в шкірці, добре промити щіткою. Наколоти виделкою. Додаємо сіль і 1 ст л рослинного масла, перемішати. Викладаємо на деко вистелений фольгою або пергаментом. Відправляю в розігріту духовку до 200 градусів на 15 минут.
2. Баклажани нарізаємо кружечками, перекладаю в глибоку миску, трохи посолити і додаємо 1 ст л рослинного масла, перемішати. Прибрати в сторону. Томати розрізати на четвертинки, волоський горіх порубати ножем. Приготуємо заправку. У мисці з’єднати два види гірчиці, щіпку солі, чорний мелений перець, сік лимона, мед.
3. Перемішати. Тонкою цівкою вливаємо олію і перемішайте до однорідної консистенції емульсії. Виймаємо з духовки картоплю додаємо баклажани, відправляю назад в духовку на 15 хвилин. По закінченню часу виймаємо овочі з духовки, злегка розім’яти картоплю вилкой.
4. В глибокій мисці з’єднати баклажани, картоплю, додаємо заправку, перемішати. Викладаємо на сервірувальне блюдо, хаотично викладаємо томати і посипаємо рубаними горіхами і дрібно нарізаною зеленню цибулі. Приємного аппетита!