Тертий пісочний пиріг з вишнею без кісточки у духовці простий рецепт.
Інгредієнти
борошно 350 г
вершкове масло 82,5% 150 р
цукор 100 р
сіль щіпка
розпушувач 3 р
яйця категорії З 2 шт
вишня без кісточок 400 р
цукор 80 г
кукурудзяний крохмаль 20 г
Тертий пісочний пиріг з вишнею без кісточок покроковий рецепт
1. Борошно змішати з цукром, сіллю, розпушувачем. Натерти холодне масло на тертці, змішати з борошняною сумішшю. Додати холодні яйця і швидко замісити тісто. розділити на 2 части.
2. Одну прибрати в морозилку на 30 хвилин, іншу розподілити по формі роблячи маленькі бортики. Висипати заморожену вишню, зверху посипати цукор, змішаний з крахмалом.
3. Дістати тісто з морозилки і натерти на тертці. Випікати при 180С 45 хвилин на конвекції або звичайному режимі якщо нет.
Відео рецепт 👇