Як зробити Тірамісу з малиною і білим шоколадом рецепт простий.
Інгредієнти
250 мл жирних вершків
150 р білого шоколаду, крупно нарізаного
30 г цукру
250 г маскарпоне
1 упаковка савоярді
150 мл апельсинового соку
300 г малини
Стружка з білого шоколаду, за бажанням
Тірамісу з малиною і білим шоколадом покроковий рецепт
1. Налийте 75 мл збитих вершків разом з білим шоколадом в каструлю і нагрівайте на повільному вогні, помішуючи. Коли весь білий шоколад розтане, зніміть каструлю з вогню і дайте суміші охолонути до кімнатної температури. Решта вершки збити з цукром. Додати маскарпоне і перемішуйте ще кілька минут.
2. Нарешті, додайте в суміш з білим шоколадом. Половину малини розрізати навпіл. Влийте апельсиновий сік в глибоку тарілку і умочіть в нього половину савоярді. Заповніть ними дно прямокутної формы.
3. Зверху розподіліть вершковою суміші і покладіть зверху розрізані навпіл ягоди малини. Повторіть шари з жіночими пальцями і кремом і розгладьте верх. Залиште тірамісу в холодильнику мінімум на 2 години. Перед подачею на стіл прикрасьте тірамісу цілими ягодами малини і стружкою білого шоколада.