Шоколадний Торт Молочна Дівчинка з глазурю

Як зробити Шоколадний Торт Молочна Дівчинка з глазур’ю простий рецепт.

Інгредієнти

Для коржів:
Борошно – 300 гр.,
Какао – 70 гр.,
Розпушувач – 8 гр.,
Яйця – 4 шт.,
Розтоплене вершкове масло – 200 гр.,
Згущене молоко – 750 гр.

Для крему:
Молоко – 300 мл,
Цукор – 150 гр.,
Кукурудзяний крохмаль – 35 гр.,
І ще молоко – 200 мл,
Яйця – 3 шт.,
Ваніль,
Темний шоколад – 100 гр., (60-70% какао),
2 столові ложки з гіркою какао порошку,
Вершкове масло кімнатної температури – 250 гр.

Для глазурі:
100 гр темного шоколаду (60-7-% какао)
100 гр вершкового масла

Шоколадний Торт Молочна Дівчинка з глазур’ю покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад на водяній бані, в кінці додаємо вершкове масло, розмішуємо. Готуємо коржі. Змішуємо всі сухі інгредієнти і відставляємо миску вбік. Далі розбиваємо в іншу миску яйця і збиваємо, додаємо розтоплене вершкове масло, згущене молоко, перемешиваем.
2. Просіваємо в цю суміш всі сухі інгредієнти, ретельно перемішуємо. Випікаємо коржі без конвенкции. Необхідно взяти пергаментний папір і покласти туди кілька ложок тесту. Далі шпателем розмазуємо його товщиною близько 4 мм Випікаємо близько 6 хв. при 200 градусах.
3. Корж знімаємо з пергаменту ще гарячим. 300 мл. молока доводимо до кипіння. В іншій мисці: 200 мл молока висипаємо крохмаль, цукор, перемішуємо. В яйця додаємо ваніль, збиваємо до однорідності, виливаємо туди крохмальну суміш. У розігріте молоко виливаємо другу молочну суміш і варимо при безперервному помішуванні. Як тільки побачили перші бульбашки, варимо ще 20 сек. і знімаємо з огня.
4. Додаємо туди розтоплений шоколад і перемішуємо вінчиком. Накриваємо крем в миску плівкою, щоб вона стикалася з кремом. Масло кімнатної температури збиваємо з какао близько 5 мин.
5. В отриману суміш додаємо заварную основу, яка охолола до кімнатної температури, перемішуємо міксером. Збираємо торт: кладемо корж, крем і далі повторяем.

6. Ставимо на ніч у холодильник. Далі, виймаємо і поливаємо шоколадною глазур’ю(у мене зверху ще й какао). При бажанні, можна посипати шоколадом.