Гарбузовий манник з сиром в духовці

Як зробити Гарбузовий манник з сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

▪️3 яйця;
▪️180 г манної крупи (у мене ТСП);
▪️200 г готового гарбузового пюре;
▪️300 г м’якого сиру 5%;
▪️40 г коричневого цукру;
▪️1 ч. л. з гіркою розпушувача.

🔥 КБЖУ 182 ккал/ 11,6 Б / 4,7 Ж / 23,2 У

Гарбузовий манник з сиром в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз готую в мікрохвильовій печі 3 хвилини на максимальній потужності, а потім пюрирую блендером. Дати гарбуза охолонути. Змішати всі інгредієнти до отримання однорідного тіста консистенції густої сметани за допомогою венчика.

2. Сир повинен бути ніжний, не крупинками, м’який і ніжний!!! Якщо такого немає, то збийте блендером обычный.

3. Залишити на 5-10 хвилин набрякнути манку. ♨️ 180’С. ⏰ ~ 45-50 хвилин (залежить від форми). Готуйте із задоволенням, їжте на здоров’я!!!