Як смачно зробити Тірамісу з мандаринами простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
печиво Савоярді 200 р
маскарпоне 500 р
вершки 33% 200 р
цукрова пудра-70 г
—–
мандарини без шкірки 400 р
цукор 120-180 г (дивіться по мандаринам, якщо кислі беріть 180 г)
мандарини для декору 4 середніх
Тірамісу з мандаринами покроковий рецепт
1. Мандарини очистити від шкірки і кісточок, подрібнити блендером. За необхідності процідити через сито. Перелити в сотейник, змішати з цукром. Довести до кипіння, остудить.
2. Холодні вершки збити з маскарпоне до загустіння. Додати цукрову пудру. Печиво обмокнуть в мандариновий сік, викласти у форму. Крем розділити на 2 частини для удобства.
3. Нанести зверху печиво. Викласти другий шар, зверху крем. Прикрасити часточками мандаринок і присипати цукровою пудрою. Прибрати в холодильник на 4 часа.
Відео рецепт 👇