Тістечко Анна Павлова Фісташка Малина

Як зробити Тістечка Анна Павлова Фісташка Малина рецепт простий 💚. Ніжний бежевий ганаш, яскравий малиновий центр і хрустке безе 🤤 За соковитий і класний рецепт не забудьте сказати спасибі нашому кондитеру Юлі ✌🏼

Інгредієнти

на 12 штук:

Меренга (пропорція 2:1)
280 г – цукор
140 р – білок
30 г – кукурудзяний крохмаль

Малиновий центр
200 м – ягідне пюре (полуниця або малина)
20 г – цукор
5 г – крохмаль

Фісташковий ганаш
200 р – білий шоколад Callebaut 25,9%
80 г вершки (1)
30 г – глюкозний сироп 43%
65 г – фісташкова паста Орехпродукт
160 г – вершки (2)

Тістечко Анна Павлова Фісташка Малина покроковий рецепт

1. Меренга
1. Готуємо безе на швейцарській меренге, вона найбільш стабільна. В скляній мисці з’єднуємо цукор і білок, ставимо на водяну баню, повільний вогонь. Дно миски не повинно торкатися води.
2. Гріємо масу, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру (50-55С)
3. Знімаємо миску з водяній бані і починаємо збивати на середній швидкості міксера. Готова меренга щільна, не розтікається, піки від віночка стійкі.
4. Додаємо кукурудзяний крохмаль ( це потрібно для текстури суфле всередині), перемішуємо лопаткою до однорідності.
5. Перекладаємо меренгу в кондитерський мішок з насадкою (на відео 1C) і відсаджуємо гніздечко на килимок або пергамент як показано на відео.
6. Сушимо при температурі 80-100С ~ 2 ч. Час випікання може відрізнятися в залежності від духовки.

2. Малиновий центр
1. Нагріти пюре з цукром.
2. Крохмаль розвести в невеликій кількості води. Влити в ягідне пюре, постійно помішуючи.
3. Проварити до загустіння. Охладить.
3. Фісташковий ганаш
1. У високому стакані розтоплюємо білий шоколад.
2. У сотейнику розігріваємо вершки (1) разом з глюкозным сиропом до кипіння.
3. Виливаємо гарячі вершки на шоколад, перемішуємо лопаткою до однорідності.
4. Додаємо фісташкову пасту та вершки (2). Пробиваємо масу заглибним блендером до стану емульсії. Готовий ганаш буде однорідним і блискучим.
5. Переливаємо ганаш в плоску ємність, накриваємо харчовою плівкою в контакт. Прибираємо на стабілізацію на 12 год.
6. Перекладаємо ганаш в миску, збиваємо на середній швидкості міксера до плотности.

4. Збірка
1. У центр безе відсаджуємо ягідний центр.
2. Зверху по колу відсаджуємо ганаш насадкою 1С.
3. Прикрашаємо за бажанням свіжими ягодами.

Відео рецепт 👇