Чізкейки-ескімо🍦 Абсолютний хіт цього року! Всіма улюблений десерт у новому виконанні😍 Тренд на порційні десерти набирає обертів. Такі чізкейки зручно їсти, можна брати з собою на пікніки або прикрасити ними святковий стіл. А про зовнішню привабливість я взагалі мовчу! Ви й самі бачите… Ділюся з вами рецептом, після якого вам не захочеться готувати чізкейки інакше😉
Інгредієнти
Сирний сир Креметте 230 р.
Яйце 1 шт
Цукор 40 г
Мигдальний паста 30 р.
Шоколад карамельний 300 р.
Рослинне масло без запаху 30 р.
Тістечко чізкейк ескімо на паличці покроковий рецепт
1. Духовку розігріти до 100 градусів. Сир, яйце і цукор змішати до однорідності. Не збивати! Мигдалеву пасту злегка підігріти, додати в сирну суміш. Добре перемішати. Заповнити форму сирною масою, добре розрівняти. Вставити палочки.
2. Випікати в розігрітій до 100 градусів духовці 60 хвилин. Готовий чізкейк повинен злегка злегка тремтіти в серединці. Остудити при кімнатній температурі. Прибрати в морозилку на 8 годин. Шоколад розтопити. Додати рослинне масло.
3. Занурити в эскимошки в глазур, дати надлишків стекти. Паличка біля основи тістечка теж повинна бути покрита глазур’ю, інакше тістечка будуть погано триматися! Прикрасити можна будь-якими посипками і шоколадом. ⠀ Надпопулярний десерт готовий!