Тістечко Ескімо чізкейки Брауні Вишня

Як зробити смачне тістечко Ескімо чізкейки Брауні Вишня рецепт простий. Це ДУЖЕ смачно! І робиться все просто.

Інгредієнти

БРАУНІ:
🌿Вершкове масло – 40 г
🌿темний Шоколад ( 70% і вище ) – 40 р
🌿Яйце – 1 шт
🌿Цукор – 35 гр
🌿Борошно – 50 р
🌿Розпушувач – 1/3 ч. л
🌿Щіпка солі

ЧІЗКЕЙК:
🌿Вершковий сир – 220 р
🌿Цукор – 45 р
🌿Вершки 33-35% – 30 р
🌿Яйце – 1 шт

НАЧИНКА:
🌿Розморожена вишня – ( 6 шт на 1 ескімо )
🌿Кукурудзяний крохмаль – 1 ч. л

ГЛАЗУР:
🌿Шоколад ( будь-який, на ваш смак ) – 200 г ( у мене був темний )
🌿Рослинна олія без запаху – 1 ст. л
✅Дані пропорції вірні для 8 чізкейків-ескімо

Тістечко Ескімо чізкейки Брауні Вишня покроковий рецепт

1. 1. Форми для ескімо змастити вершковим маслом
2. Спочатку робимо брауні. На водяній бані розтопити вершкове масло і шоколад.
3. Зняти з лазні. Додати цукор. Розмішати.
4. Коли суміш трохи охолоне, додати яйце, розмішати.
5. Додати борошно, розпушувач, сіль. Ретельно перемішати.
6. Покласти в кондитерський мішок і відсадити рівномірно на всі форми.
7. Розморожену вишню відкинути на друшляк, щоб зайва волога скла. Перемішати з крохмалем.
✔️Я брала вишні з варення, тому обійшлася без цього кроку☝️
8. Викласти вишню форми з брауни.
2. Далі робимо сирний шар.
1. Сир перемішати з цукром насадкою весло (можна просто лопаткою )
2. Додати яйце, перемішати.
3. Додати вершки, перемішати.
4. Перекласти в кондитерський мішок і наповнити формы.
3. Випікати при 150°С протягом 25 хвилин. Дати охолонути в холодильнику не менше 8 годин. Витягнути з форми. Шоколад нагріти імпульсами в мікрохвильовці або на водяній бані. Додати плинності масло. Покрити шоколадом і прибрати в холодильник для повного застигання. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇