Як зробити Тістечка кейкпопсы ескімо на паличці рецепт простий. Класна ідея для десерту на Новий рік або навіть варіант для подарунка своїми руками. Можна зробити ескімо або кульки на палочці 🍭
⠀
до Речі, хто вже придумав подарунки на Новий рік? Я для друзів хочу приготувати солодощі та цукерки, а ось для сім’ї ще в роздумах 🤔
⠀
до Речі, хто вже придумав подарунки на Новий рік? Я для друзів хочу приготувати солодощі та цукерки, а ось для сім’ї ще в роздумах 🤔
Інгредієнти
У 1 ескімо ~ 175 ккал
КБЖУ на 100 г: 385/ 14,2/ 21,8/ 33,4
⠀
бісквіт
* яйця – 2 шт.
* рисова ц/з борошно – 30 р
* какао – 10 г
* підсолоджувач – 8 г Фитпарад #7 або 40 г цукру
крем
* м’який сир – 40 г
* сироп топінамбура – 10 г
Сироп топінамбура можна замінити на інший сироп або рідкий мед.
⠀
глазур
* шоколад без цукру – 100 г
* рослинна олія – 5 р
Я приготувала більше глазурі, ніж зазначено тут, щоб було зручніше покривати їй кейкпопсы.
Тістечко кейкпопсы ескімо на паличці покроковий рецепт
1. 1. Білки відділяємо від жовтків і збиваємо до міцних піків. У процесі збивання додаємо підсолоджувач.
2. Акуратно змішуємо збиті білки і жовтки силіконової лопаткою.
3. Додаємо борошно і какао, вимішуємо силіконової лопаткою.
4. Деко застеляємо силіконовим килимком або папером для випічки викладаємо тісто товщиною ~1,5 див.
5. Випікаємо 10-15 хвилин при 180 С.
6. Дістаємо, остуджуємо і розламуємо в дрібну крошку.
2. Акуратно змішуємо збиті білки і жовтки силіконової лопаткою.
3. Додаємо борошно і какао, вимішуємо силіконової лопаткою.
4. Деко застеляємо силіконовим килимком або папером для випічки викладаємо тісто товщиною ~1,5 див.
5. Випікаємо 10-15 хвилин при 180 С.
6. Дістаємо, остуджуємо і розламуємо в дрібну крошку.
2. Крем.
7. Додаємо м’який сир і сироп топінамбура в крихту, добре перемішуємо.
8. Перекладаємо суміш у форму, щільно утрамбовується. Можна просто зліпити кульки.
9. Прибираємо в морозилку на 20 минут.
7. Додаємо м’який сир і сироп топінамбура в крихту, добре перемішуємо.
8. Перекладаємо суміш у форму, щільно утрамбовується. Можна просто зліпити кульки.
9. Прибираємо в морозилку на 20 минут.
3. Глазур.
10. Шоколад розтоплюємо додаємо масло, перемішуємо.
11. Покриваємо кейкпопсы глазурью.
10. Шоколад розтоплюємо додаємо масло, перемішуємо.
11. Покриваємо кейкпопсы глазурью.
Відео рецепт 👇