Тістечко МІЛЬФЕЙ з листковими тестом

Тістечко МІЛЬФЕЙ з хрусткими листковими тестом, ніжним кремом і ароматними ягодами ⠀ Простий і швидкий рецепт! ⠀ Це тістечко краще їсти в цей же день, коли приготували, поки коржики ще хрусткі! Хоча, навіть коли тістечко проведе ніч у холодильнику – це не зіпсує його смак, воно просто стане схожий на Наполеона за текстурою😀 а фішка Мильфея в невеликій хрусткості👌🏻 ⠀ Для приготування цього хрусткого десерту на знадобиться всього 5 інгредієнтів:

Інгредієнти

⁃ Листкове тісто 300-350 гр
⁃ Вершки 20% 60 мл
⁃ Сирний сир 200 гр
⁃ Цукрова пудра 50 гр + 10 гр
⁃ Ягоди на ваш розсуд

Тістечко МІЛЬФЕЙ з листковими тестом покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморозити і розкачати до товщини приблизно 2-3 мм. Нарізати тісто на рівні квадрати і відсунути один від одного (якщо не вийде рівно, ми потім їх у готовому вигляді подравняем). Викладаємо тісто на розігріту на 220 градусів духовку і відразу знижуємо температуру до 190 градусів на 10 минут.
2. Відкриваємо духовку і притискаємо виделкою тісто, щоб воно сильно не піднімалося (якщо є решітка, можна акуратно покласти її на тісто). Відправляємо тісто в духовку ще на 5-7 хвилин, кожні дві хвилини відкриваючи і швидко придавлюючи тісто виделкою. Дістаємо наші коржики, перевертаємо їх і посипаємо цукровою пудрою (5-10 гр) і знову відправляємо в духовку ще на 5-7 минут.
3. Дістаємо і знову приминаем виделкою. Остуджуємо коржики і шукаємо кожному пару, якщо потрібно – підрізаємо краю, щоб обидва коржика були однаковими. Готуємо крем – вершки збиваємо, додаємо сир і цукрову пудру.
4. Крем можна перелити в кондитерський мішок або звичайний пакет (і відрізати кінчик) і відсадити крем на корж такими як би шапочками (можна просто змастити, якщо подання не важлива😀). Покласти пару ягід, можна цільних, а можна нарізаних. Зверху покласти корж і знову викласти на нього крем і прикрасити ягодами.