Тістечко Шу з малиною і маскарпоне

Тістечко Шу з малиною і маскарпоне простий рецепт. Такі ідеальні, маленькі, смачні тістечка. Наповнені соковитим малиновим кремом з маскарпоне і з хрустким кракелином.

Інгредієнти

На 20 шу:
Молоко 95 гр молоко
Вода 162 гр
Сіль 5 гр
Цукор-10г
Вершкове масло 115 гр
Яйця 185 гр
Борошно 140 гр
⠀⠀
Кракелин:
Вершкове масло 100 гр
Цукор 100 гр
Борошно 100 гр

Начинка:
Пюре малини 150 гр
Желатин (220бл) 4 гр
Маскарпоне 110 гр
Збиті вершки 33% 95 гр

Тістечко Шу з малиною і маскарпоне покроковий рецепт

1. У сотейнику довести до кипіння молоко, воду, масло, сіль і цукор. В міксер з насадкою «весло» додати борошно. Включити на слабку швидкість. Як тільки рідина закипить, акуратно ввести в борошно і добре змішати. Повернути тісто в сотейник і поставити на слабкий огонь.
2. Постійно помішуючи, просушити тісто близько 30 секунд або хвилини і повернути назад в міксер. Коли маса охолоне до 50 градусів, почати додавати яйця частинами. Відсадити на деко і заморозити. Я випікаю при 175С ~22ин.
3. Кракелин:
Змішати всі інгредієнти до однорідної маси. Розкачати дуже тонко між двома листами, заморозити і вирізати потрібну форму. Викласти на заварне тісто перед тим як відправити в духовку.

4. Начинка:
Пюре малини нагріти і розпустити попередньо замочений желатин. Додати маскарпоне, потім акуратно ввести сливки.

5. Заморожені заготовки заварних можна зберігати в морозилці в герметичному контейнере.

Відео рецепт 👇