Томатний соус з базиліком, часником, цибулею і перцем на зиму

Як зробити смачний томатний соус з базиліком, часником, цибулею і перцем на зиму в банках простий рецепт.

Інгредієнти

Помідори 2кг
Цибуля ріпчаста 2 великих
Перець червоний 1стручок
Часник-6-7 зубчиків
Базилік 100гр
Сіль 30гр
Цукор 2ст.л
Оцет 9% 2-3ст.л
Запашний перець, гвоздика, кориця, майоран, паприка-1/4ч.л

Томатний соус з базиліком, часником, цибулею і перцем на зиму покроковий рецепт

1. Всі овочі помити, посушити Порізати шматочками, тушкувати близько 30 хв. Томатний соус, пробити блендером, додати спеції і оцет, кип’ятити 10 минут.

2. Додати дрібно порізаний базилік, прокип’ятити 10 минут.

3. Банки добре помити, простирилизовать. Розділити соус по банкам.

4. Прибрати в темне, прохолодне місце. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇