Торт бельгійський шоколад

Торт бельгійський шоколад простий рецепт. На численні прохання, тортик швидко монтувала 😍👌 Це дуже смачний торт, виходить у всіх, обов’язково пробуйте.

Ингредиенты

Для бісквіта
4 яйця
150 г цукру
1 ст кефір (обсяг склянки 200г)
3 ст/л какао
100мл раст.масло
0,5 год/л соди
1ч/л розпушувач
150г борошна
Ванілін

Для крему
1 яйця
3 ст/л крохмалю
1 ст цукру
800 мл молока
150 г сирний сир
Ванілін

Для глазурі
3 ст/л цукру
3 ст/л какао
3 ст/л сметана
50 г вершкове масло або 2 ст/л рослинне масло

Торт бельгійський шоколад покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору. Додати кефір , рослинне масло, збивати на повільній швидкості міксера або з лопаткою. Потім поступово додаємо всі сухі інгредієнти і перемішаємо до однородности.
2. Для крему: яйця, цукор, крохмаль добре перемішати, додати молоко(окріп), варити на повільному вогні до загустения.

3. Коли повністю охолоне заварний крем, додати сирний сир і добре збивати до однорідності. Збирати тортик, як показала на видео.

Відео рецепт 👇