Bento cake це абсолютний хіт!!! Як зробити смачний Торт Бенто кейк рецепт простий. 🔥 Вони стрімко увірвалися в світ десертів і блискавично завоювали серця мільйонів любителів солодощів🥰
Інгредієнти
🔸️60гр борошно
🔸️50гр цукор
🔸️1 яйце ( С1)
🔸️Сіль щіпка
🔸️35 мл молоко
🔸️2г.розпушувач
🔸️10гр.раст.масло
Крем:
🔸️Сирний сир 200гр
🔸️Цукрову пудру 30гр
🔸️Вершки 33% 30мл
Начинка:
🔸️Пюре полуниці 100гр
🔸️Пектин цитрусовий 4г
🔸️Цукор 15гр
Торт Бенто кейк покроковий рецепт
1. Яйце взить з цукром до пишності і побіління. Ввести в яєчну суміш молоко кімнатної температури і рослинне масло. Потім додати просіяне борошно, розпушувач і сіль. Добре перемішати до однорідності. Випікати при 170с⁰ близько 17 хвилин, в кільці 8-10 див. Перевіряємо на суху шпажку.
2. Крем:
Збити ви максимальної швидкості до однорідної гладкої маси. Додати 1-2 краплі рожевого барвника, перемішати. Перекласти в кондитерський мішок і в холодильник на 15 минут.
Збити ви максимальної швидкості до однорідної гладкої маси. Додати 1-2 краплі рожевого барвника, перемішати. Перекласти в кондитерський мішок і в холодильник на 15 минут.
3. Начинка:
В сотейнику нагріваємо пюре до 40с⁰, вводимо “дощиком” змішаний цукор з пектином. Довести до кипіння і проварити на повільному вогні 1,5 години. Охладить.
В сотейнику нагріваємо пюре до 40с⁰, вводимо “дощиком” змішаний цукор з пектином. Довести до кипіння і проварити на повільному вогні 1,5 години. Охладить.
4. Збірка:
Бісквіт розрізати на три частини. З крему робимо кільце-бортик, в серединку викладаємо начинку і повторюємо в тому ж порядку ще раз. Верх покрити залишками крему, прикрасити ягодами полуниці, напис. Готуйте із задоволенням!
Бісквіт розрізати на три частини. З крему робимо кільце-бортик, в серединку викладаємо начинку і повторюємо в тому ж порядку ще раз. Верх покрити залишками крему, прикрасити ягодами полуниці, напис. Готуйте із задоволенням!