Торт без випічки за 15 хвилин смачний зі згущеного молока і сметани

Сьогодні я хочу запропонувати Вам приготувати дуже смачний, ніжний, можна сказати повітряний торт зі сметанним кремом. Торт готується без випічки, дуже швидко, буквально за 15 хвилин, тільки треба трохи почекати, щоб крем стабілізувався. Як приготувати дуже солодкий Торт без випічки за 15 хвилин смачний зі згущеного молока і сметани рецепт простий. Кількість інгредієнтів розрахована на торт діаметром 19 см, висотою 5 см, вагою 1000 грамів. Торт без випічки за 15 хвилин + час на стабілізацію.

Інгредієнти

Основа
80 грам (7 шт.) пісочного шоколадного печива
30 грам (мл) молока

Крем
600 грам сметани або густого натурального йогурту
240 грам згущеного молока
20 грам (4 ч. ложки ванільного цукру
12 грам (4 ч. Ложки без верху) желатину
60 грам (мл) молока

Посипання
20-25 грам (2-2,5 ст. ложки без верху) какао

Торт без випічки за 15 хвилин смачний зі згущеного молока і сметани покроковий рецепт

1. 12 грамів желатину заливаємо 60 грамами (мл) молока Перемішуємо і залишаємо набухати В глибоку тарілку наливаємо 30 грамів (мл) молока Для основи я використовую 80 грамів або 7 шт. пісочного шоколадного печива Просочуємо печиво в молоці і викладаємо в один ряд на тарілку. При бажанні, якщо ви не любите печиво як основу, можна приготувати не високий бісквіт. Бісквіт можна приготувати в духовці, так і на сковороді. Посилання на рецепт, як приготувати шоколадний бісквітний корж на сковороді тут: Шоколадні коржі для торта на сковороде.

2. На тарілку встановлюємо роз’ємну форму, краї форми я закриваю тефлоновою стрічкою. Замість стрічки можна використати ацетатную плівку чи пергаментний папір. Приготуємо крем До 600 грам сметани додаємо 20 грамів або 4 ч. ложки ванільного цукру, ванільний цукор можна додавати за смаком 240 грамів згущеного молока Починаємо збивати на не великій швидкості міксера, поступово збільшуючи швидкість міксера до максимума.

3. На максимальних оборотах міксера збиваємо крем протягом 5 хвилин. Крем стане повітряним і збільшиться в розмірі приблизно в 2 рази. Сметану в рецепті можна замінити густим натуральним йогуртом без добавок. Набряклий желатин треба розпустити, для цього злегка нагрійте його в мікрохвильовій печі або на водяній бані, ні в якому разі желатин не кип’ятіть. До розпущеного желатину додаємо ложку сметанного крему і перемішуємо до однорідного состояния.

4. Ще ложку, робимо це для того, щоб вирівняти температури желатину і крему, щоб желатин в кремі відразу не схопився. Додаємо желатин в крем і на невеликих оборотах міксера, відразу перемішуємо до однорідного стану. Переливаємо крем у форму і ставимо в холодильник до повного застигання крему, приблизно на 2-3 часа.

5. У мене трохи крему витекло, так як форма роз’ємна, але цей крем після застигання легко можна прибрати лопаткою. Я закриваю тарілку серветками, щоб її легше і швидше було очистити Зверху торт посипаємо просіяний какао Прибираємо серветки Звільняємо торт від форми і тефлонової стрічки, Подаємо торт до столу. Торт дуже смачний, має ніжну і повітряну консистенцию.