Булочки синабон з яблуками і карамеллю

Як смачно зробити Булочки синабон з яблуками і карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Булочки з корицею і яблуками. Те, що потрібно для новорічного настрою

Інгредієнти

Борошно 600 гр
Слив.масло 80 гр
Яйця 2 шт
Цукор 70 гр
Дріжджі 2 ч л
Сіль 1 год л
Молоко 250 мл

Для змазування тіста:
Злив масло 50 гр
Цукор тростинний 50 гр
Кориця 3 год л
Яблука 3шт
Карамель( за бажанням)

Булочки синабон з яблуками і карамеллю покроковий рецепт

1. Для приготування тіста в сталеву чашу міксера вливаємо тепле молоко, додаємо цукор, дріжджі, сіль, яйця, розтоплене вершкове масло, просіяне борошно і використовуючи насадку тістоміс замішуємо тесто.

2. Готове тісто перекладаємо в миску, накриваємо рушником і залишаємо на годину підніматися. Далі робочу поверхню злегка посипаємо борошном і розкачуємо тісто в тонкий прямокутний пласт, змащуємо м’яким вершковим маслом, посипаємо коричневим цукром і корицею, зверху викладаємо тонкі яблучні слайсы

3. Скачуємо тісто в рулет, нарізаємо на сегменти, викладаємо у форму для запікання і ставимо в духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати можна як в гарячому так і в холодному виде.

Відео рецепт 👇