Торт Білочка з горіхами з заварним кремом і нутеллою

Як зробити Торт Білочка з горіхами з заварним кремом і нутеллою простий ррецепт.

Інгредієнти

3 яйця
120 г цукру
1,5 ч/л розпушувача
0.5 год/л соди
100 г волоські горіхи
50 г фісташкова борошно
150-200 г родзинки
130 г борошна (+/-)
200 г сметана
50 г раст.масло

Для крему
Заварний крем (2 яєчних жовтків, 2 ст/л крохмалю, 150 г цукру, 400 мл молока)
200 р нутелла або топлений шоколад
2 ст/л крем сир

Торт Білочка з горіхами з заварним кремом і нутеллою покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого. Потім додаємо сметана , рослинна олія, продовжуємо збивати. Всі сухі інгредієнти змішаємо(крім волоських горіхів і фісташкової борошна) і поступово просіваємо на яєчну масу і збиваємо на повільній скорости.

2. В кінці додаємо волоські горіхи, фісташкова борошно, і перемішаємо. Вливаємо на деко, (розділимо на 2 частини) кладемо изюмчики і відправляємо в духовку при 180 градусів 👌.

3. Готуємо крем: наливаємо весь заварний крем , нутеллу, крем-сир і збиваємо до однорідності. Збираємо тортик, як показала на відео. Це нереально смачно 🤤

Відео рецепт 👇