Торт бісквітний з горіхами і вареним згущеним молоком

Як смачно зробити Торт бісквітний з горіхами і вареним згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця – 6 штук,
Цукор – 70 гр.,
Сметана – 150 гр.,
Вершкове масло – 50 гр.,
Борошно – 200 гр.,
Какао – 3 ст. л.,
Ваніль,
Розпушувач-10 гр.

Основний крем:
Варена згущене молоко – 2 банки,
Смажений несолоний арахіс(можна замінити на будь-які інші горіхи)-300 гр.,
Маскарпоне-250 гр.,
Ваніль.

Фінішний крем:
Сир Маскарпоне – 250 гр.,
Вершки – 150 мл,
Цукор – 50 гр.,
Ваніль.

Просочення:
Вода – 50 мл,
Ванільний цукор – 1 ч. л.

Торт бісквітний з горіхами і вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром до піни, далі додаємо сметану, розтоплене вершкове масло, ваніль і все змішуємо. Потім просіваємо борошно, какао, розпушувач і перемішуємо масу лопаткою. Після, ставимо випікатися в 18 див. форму діаметром в заздалегідь розігріту до 150 градусів духовку на 1 час.
2. Збиваємо згущене молоко з сиром і ваніліном, додаємо рубаний арахіс і перемішуємо. За бажанням можете зварити карамель. Всі інгредієнти для крему збиваємо в пишний крем! Інгредієнти з’єднуємо і перемішуємо! Збірка торта (робимо з вечора): бісквіт Розрізаємо на 3 части.

3. Просочуємо корж сиропом, далі промазуємо кремом, знову корж і так до кінця. *Збираємо в тій же формі, в якій випікали. Боки форми обертаємо ацетатної плівкою! Вранці дістаємо наш торт, покриваємо фінішним кремом і відправляємо в холодильник на 1 годину. Потім прикрашаємо на свій смак!