Торт «Червоний оксамит»

Як смачно зробити Торт «Червоний оксамит» простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт (рецепт на 2 коржа діаметром 18 см)
Борошно 340 гр
Цукор 300 гр
Какао 1 ст л
Сіль 1/4 год л
Розпушувач 1 уп
Сода 1 год л
Яйця 3 шт
Олія соняшникова 300 мл
Кефір 3.2 % 200 мл
Вершки 33 % 80 мл
Барвник червоний 2 ч л

Крем:
Сир Філадельфія 600 гр
Масло вершкове 200 гр
Цукрова пудра 200 гр
Ванілін 1 уп

Торт «Червоний оксамит» покроковий рецепт

1. Всі сухі інгредієнти просіваємо двічі. До них додаємо кефір, вершки, масло, цукор, яйця і барвник. Збиваємо масу на середній швидкості 5 хв.
Форму застеляємо пергаментом, викладаємо половину тіста. Випікаємо ~30 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною шпажкой.
2. Крем:
Масло з цукром і ваніліном збиваємо до білого. Додаємо сир і збиваємо до однородности.

3. Збірка:
Коржі добре охолоджуємо. Якщо у них буде опукла шапка. Її зрізаємо і кришимо, якщо будете крихтами прикрашати. Просочення коржам не потрібна. Вони самі дуже соковиті. Крем викладаємо товстим шаром, з допомогою кондитерського шприца. Зверху змащуємо чорновим шаром крему. Прибираємо на стабілізацію. Залишився крем фарбуємо в потрібний колір і за допомогою шприца викладаємо і вирівнюємо торт. Можна викласти візерунки кремом і вишнями або доповнити черешней.