Торт чізкейк Рафаелло з випічкою в духовці простий рецепт. Яскравий, насичений кокосовий чізкейк з кремовою структурою припаде до смаку любителям кокоса. Райська насолода!
Інгредієнти
(d=20см):
Основа:
Печиво – 150 г
Вершкове масло – 50 г
Чізкейк:
Вершковий сир (Almette) – 500 г
Цукор – 100 г
Яйця – 2 шт.
Кокосове молоко – 100 мл
Кокосова стружка – 50 г
Торт чізкейк Рафаелло з випічкою в духовці покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. ⠀ Печиво подрібнюємо блендером. Додаємо вершкове масло і змішуємо, виходить розсипчаста маса. Викладаємо на дно рознімної форми, застеленому пергаментом і рівномірно розподіляємо по дну.
2. Утрамбовуємо з допомогою дна склянки. Відправляємо в разогретую до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин. Виймаємо з духовки і даємо охолонути основі. ⠀ Готуємо чізкейк. Перемішуємо вершковий сир і сахар.
3. Додаємо по одному яйця і акуратно перемішуємо. Далі додаємо кокосове молоко, перемішуємо. В кінці додаємо кокосову стружку, перемешиваем.