Торт Медовик як пух з сметанним кремом

Як смачно зробити Торт Медовик як пух з сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. МЕДОВИК як ПУХ за ХВИЛИНИ! 💥ПО-НОВОМУ! На НОВИЙ Рік! Всі в ЗАХВАТІ від ТОРТА! Найпростіший РЕЦЕПТ! Справжнє ДИВО на Новий рік, а не торт! Неймовірна ніжність, а як просто готувати!
Чудовий, ніжний, просочений соковитий торт Медівник! Всі гості в захваті від торта! Наш улюблений рецепт на кожне свято! Без метушні, без заморочок, без коржів і без розігріву. Найпростіший легкий рецепт. Ну дуже смачно! Швидше готуйте, ви не пошкодуєте 100%. Рецепт медовика. Медовик без коржів. Торт Медовик.

Інгредієнти

Торт Медовик вагою ~ 1кг:

Бісквіт:
– 100г цукру
– 100г меду
– 60 мл рослинного масла
~ 170г борошна
– 4 яйця
– 1 ч. л соди
– щіпка солі

Крем:
– 500-600г сметани
– 50-60г цукру

🔸️салатник діаметр 21,5 – 22 см
🔸️тарілка 20 см
🔸️деко 25×39 см

На класичний деко 30×40 см:

Бісквіт:
– 120г цукру
– 120г меду
– 80 мл рослинного масла
– 210г борошна
– 5 яєць
-1 ч. л. соди
-щіпка солі

Крем:
– 600-800г сметани
– 60 – 90г цукру

Торт Медовик як пух з сметанним кремом покроковий рецепт

1. Мед покласти в каструлю поставити на мінімальний вогонь. Додати соду і при постійному помішуванні доводжу до кипіння. Маса буде спочатку білою, а потім придбає карамельний відтінок. Всі займає 1-2 хвилини. Зняти масу з вогню і остудить.

2. В окремому посуді змішати яйця і цукор. Збити міксером до пишної світлої маси. Додати охолоджену медову суміш. Розмішати. Влити рослинне масло і перемішати. Всипати борошно, сіль і акуратно перемішати лопаткою. Вилити масу на деко, застелене пергаментом. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці 15 минут.

3. Крем:
Взяти жирну і густу сметану і збити з цукром. Відкласти 4ст.л крему. З остиглого бісквіта вирізати основу торта. Решті бісквіт нарізати на шматочки. Краї обрізати і подрібнити до крихти. Салатник застелити харчовою пленкой.

4. У нього викласти трохи крему. Шматочки бісквіта вмочати в крем і викладати у форму. Збирається торт за типом Панчо. Зверху промазати кремом і покласти основу. Накрити і прибрати в холодильник на ночь.

5. Потім дістати з форми, змастити кремом і обсипати крихтою. Прикрасити за желанию.