Торт Медовик з кремом чізом і сметаною простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Для коржів:
Масло вершкове – 200 г
Цукор – 200 г
Мед – 5 стіл ложок
Яйця – 5 шт
Сода – 3 ч ложки без гірки
Борошно – 900 м ( + 100 г на лід )
Для крему:
Вершки (33 % ) – 800 мл
Крем-чіз – 400 р
Сметана ( 25-30 %) – 400 р
Цукрова пудра – 200 г
Розмір форми – 34*32 см
Торт Медовик з кремом чізом і сметаною покроковий рецепт
1. Мед ,цукор і вершкове масло варимо в сотейнику до закипання .Додаємо соду, ретельно перемішуємо і остуджуємо хвилин 5-10. Додаємо яйця і борошно і вимішуємо м’яке, липке тесто.
2. Ділимо його на 8 рівних частин . Далі максимально тонко розкачуємо тісто і випікаємо коржі по 5-7 мінімум при 180 градусах.
3. Готуємо крем. Всі інгредієнти повинні бути холодними. Збиваємо крем-чіз і поступово додаємо сметану, вершки і в самому кінці цукрову пудру.
4. Збираємо торт і відправляємо на просочення в холодильник на пару годин або на всю ніч. Із залишків від коржів робимо крихту з допомогою блендера. Посипаємо тортик крихтою, прикрашаємо за бажанням !