Торт Медовик з рідкого тіста на сковороді

Як зробити дуже смачний Торт Медовик з рідкого тіста на сковороді рецепт простий 🔥 Цей МЕДОВИК самий м’який, ніжний і швидкий у приготуванні. Він у всьому САМИЙ!!! 🎉 🍯 Любите МЕДОВИК, але розкочування тіста пекло? А ще то вийде м’який, жорсткий… цей рецепт РЕВОЛЮЦІЙНИЙ, він повинен завоювати цей світ!

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло 100 гр
Мед 🍯 120 гр
Сода 0.5 ч. ложка
Яйце 4 шт
Цукор 80 гр
Борошно 180 гр

Крем:
Вершки 33% 200 гр
Сметана жирна (у мене домашній) 200 гр
Цукрова пудра 80 гр

Торт Медовик з рідкого тіста на сковороді покроковий рецепт

1. Довести до кипіння масло і мед 🍯 Додати соду і ПОСТІЙНО помішуючи довести до красивого бурштинового кольору, прибрати з плити, що б трохи охололо. Збити яйця з цукром 3-5 хвилин до пишної білої маси, схожої на крем, влити медову масу, перемішати. Додати борошно і на 1 швидкості міксера перемешать.
2. Випікаємо на температурі нижче середнього на сковороді під кришкою на 2 хвилини (у мене вийшло 11 коржів на сковроде діаметром 18 см, один перемолоти в крихту). Якщо ваша сковорода 22-22 вийде 5-6 коржиків і тортик буде ширше, але нижче. Тортик виходить приблизно на 6 хороших таких порцій, тобто не дуже великий 😄

3. Для крему збити вершки з цукровою пудрою до м’яких піків. Додати сметану і збити. Крем готовий. Зібрати торт, обсипати крихтою і прибрати в холод хоча б на 2 години, краще на ніч 🔥🥰

Відео рецепт 👇