Добрий вечір всім. Торт Молочна Дівчинка на згущеному молоці простий рецепт. Я вже вдома, а адже ще позавчора була у Франції 😍 Відпочивати звичайно добре, але все має бути в міру, тому я повернулася до вас із новим рецептом. Прошу любити і жалувати 😁❤️ до Речі торт прикрашений максимально по дівчачі, чи не правда??? 😁 не забудьте поставити ❤️ і написати будь коментар.
Інгредієнти
Інгредієнти для коржів:
3 яйця
510 гр згущеного молока
1/3 год л солі
90 гр розтопленого вершкового масла
220 гр борошна
10 гр розпушувача
Для крему:
350 гр жирних вершків
300 г кисломолочного сиру
100 гр дрібного цукру або цукрової пудри
Крем для вирівнювання:
700 г сирного сиру
70 гр дрібного цукру або цукрової пудри
100 гр вершків жирністю 35%
Торт Молочна Дівчинка на згущеному молоці покроковий рецепт
1. Яйця збити зі згущеним молоком протягом декількох хвилин, додати борошно, сіль і розпушувач, збити до однорідної маси, додати розтоплене масло і збити до однорідної маси. На деко кладемо пергамент і формуємо коло (на одне коло у мене пішло 2 ст. л. отриманої маси), духовку розігріти до 180 градусів і випікаємо наші коржі до злегка золотистої скоринки. Готові гарячі коржі не складайте один на одного, так як вони можуть слипнуть, знімаємо з пергаментного паперу і даємо повністю остыть.
2. Для крему:
Збити всі разом до хутровий і однорідної маси. Можна замість цукру додати 100 гр згущеного молока після того, як збили сир і вершки і збити до однородности.
Збити всі разом до хутровий і однорідної маси. Можна замість цукру додати 100 гр згущеного молока після того, як збили сир і вершки і збити до однородности.
3. Збираємо торт як на відео. В прошарок за бажанням можете класти будь-які горіхи або ягоди, прикрасити теж можете за бажанням. Торт відправляємо в холодильник на пару часов.
4. Крем для вирівнювання:
Збиваємо сир і цукор, потім вливаємо вершки і збиваємо до однорідної маси. Розподіляємо крем з торта і розрівнюємо його, прикрашаємо кокосовою стружкою боки торта, а верхівку рисовими кульками і безе.
Збиваємо сир і цукор, потім вливаємо вершки і збиваємо до однорідної маси. Розподіляємо крем з торта і розрівнюємо його, прикрашаємо кокосовою стружкою боки торта, а верхівку рисовими кульками і безе.
Відео рецепт 👇