Як приготувати смачний Торт Молочна дівчинка зі згущеним молоком, персиками і маскарпоне рецепт простий домашній. На ділі виявилося, нічого складного. Випікається швидко, збирається просто, з’їдається моментально. Торт дуже ніжний і смачний, на 100% відповідає назві. Зберігайте рецепт торта “Молочна дівчинка”.
Інгредієнти
Для коржів (~14 коржів d-20см):
200гр – борошна
15гр – розпушувача
500гр – згущеного молока
3 яйця
Щіпка солі
80гр – розтопленого вершкового масла
Для крему:
500гр – холодних вершків 33%
250гр – холодного маскарпоне
150гр – згущеного молока
консервовані персики
лохина
Торт Молочна дівчинка зі згущеним молоком, персиками і маскарпоне покроковий рецепт
1. Борошно просіваємо з розпушувачем; Яйця, щіпку солі і згущене молоко збиваємо насадкою віночок близько 2 хвилин, потім всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо на низьких оборотах близько 1 хвилини до об’єднання інгредієнтів, потім вливаємо розтоплене і охолоджене сл масло, перемішуємо ще близько 1 хвилини;
2. На пергаменті малюємо коло d=20см (або з використовуємо кондитерське кільце d=20см). Акуратно викладаємо тісто в центр кола 2ст.л. і розмазуємо по всьому діаметру з допомогою ложки; Кожен корж випікаємо при 180С близько 5-6 хвилин до легкого коричневого цвета.
3. Після випічки коржу даємо пару хвилин охолонути, потім перекладаємо на решітку. Для крему: Маскарпоне поєднуємо з 1ст.л. вершків, перемішуємо виделкою;
4. Вершки збиваємо на великих обертах до твердих піків, додаємо згущене молоко і збиваємо ще трохи теж на великих обертах; Продовжуючи збивати на середніх оборотах, по одній столовій ложці вводимо маскарпоне; Персики ріжемо на невеликі кубики.
5. Збірка торта: Торт краще збирати в разьемной формі і боки Форми прокласти плівкою. Корж + 2ст.л. крему + персики + корж + 2ст.л. крему + лохина і т.д.