Домашній торт листковий Наполеон з заварним кремом

Як смачно зробити Домашній торт листковий Наполеон з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Спите? На ніч вам солодкий шматочок торта. Вже багато років готую Наполеон тільки за цим рецептом, виходить просто чудовий. Є рецепт і в актуальному сторіс. Зберігайте, готуйте і порадуйте своїх коханих.

Інгредієнти

Для коржів:
🌹2 яйця
🌹150мл води
🌹300 гр вершкового масла
🌹1/2 стл оцет 9%
🌹щіпка солі
🌹600гр борошна

Крем:
🌹1 літр молока кімнатної температури
🌹2 яйця
🌹1,5 ст цукру
🌹4 стл борошна
🌹50 гр вершкового масла
🌹1 пакетик ванільного цукру або ванілін

Домашній торт листковий Наполеон з заварним кремом покроковий рецепт

1. Розвести воду з оцтом. Збити два яйця віночком. Змішати яйця з водою і оцтом, додати сіль. Перемішати. Ножем або подрібнити на тертці масло. У глибоку миску насипати борошно, зверху викласти масло. Зробити поглиблення і влити яєчну суміш! Замісити тісто. Розділити на 12 частин, сформувати кульки, викласти на тарілку, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на годину! Кульки тіста тонко розкачати на пергаментним папері, прикласти тарілку і по контору обрізати зайве ножем тесто.

2. Корж наколоти виделкою! Зайве тісто залишаємо на пергаменті і теж запікаємо! При температурі 180 гр 10-15 хвилин орієнтуюся по своїй духовки! Висипаємо В каструлю цукор , додаємо 2 яйця, добре розтираємо! Вливаємо молоко 100-150 мл змішуємо , додаємо 4 стл борошна з гіркою. Все добре перемішати, щоб не було грудочок! Влити молоко, що залишилося, перемішати і ставимо на вогонь!

3. Доводимо до кипіння постійно помішуючи, щоб не пригоріло до перших бульбашок ! Знімаємо з вогню, додаємо масло і ванілін ! Перемішуємо і залишаємо остудити! Обрізки від коржа збити блендером, крихта піде на обсипання тортика! Збираємо торт рясно змащуючи кожен корж і ставимо на ніч у холодильник для просочення ! Просто раджу один раз заморочити і спробувати цей торт, він просто бомба!

Відео рецепт 👇