Торт Павлова з крем-чізом

Як зробити домашній Торт Павлова з крем-чізом рецепт простий. Я думаю, це один з найпростіших рецептів в кондитерському світі, ну що ще можна приготувати з 3-4 інгредієнтів, щоб всі сходили з розуму?

Інгредієнти

Білки яєчні 150 р
Цукор 200 р
Цукрова пудра-70 г
Кукурудзяний крохмаль 1 ч. л.

Крем вершковий сир з вершками або маскарпоне з вершками.
Вершковий сир 150 г
холодні Вершки 33-35%% – 150г
Цукрова пудра 50г

Торт Павлова з крем-чізом покроковий рецепт

1. Збиваємо на середніх обертах білки до утворення пивної піни, потім всипаємо цукор частинами в три етапи. Я використовувала індукцію, так цукор краще розчиняється, але це не обов’язково. Збивала приблизно 15 хв на середній швидкості.до щільної глянсовою маси. Потім додати пудру і крохмаль, добре перемішати/збити 1-2 хв і можна выкладывать.
2. Я виклала в кільце 20 см діаметр що б рівно було, потім його прибрала. Можна накреслити коло і викласти. В центрі невелике поглиблення зробила. Випікати при 85 конвекції 2-2,5 години , дати охолонути. Основу можна промазати шоколадом, що б швидко не вбирала крем. Під кремом у мене конфі манго маракуйя, ще люблю з лимонним курдом,але можна без него.
3. Крем вершковий сир з вершками або маскарпоне з вершками.
Збити сир з пудрою, поступово влити вершки, добре збити. Викласти крем на основу, прикрасити ягодами і відразу з’їсти😋