Торт печінковий з курячої печінки з морквою та цибулею

Як смачно зробити Торт печінковий з курячої печінки з морквою і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ммм, як же це смачно! Настійно рекомендую спробувати, а мені сердечко не пошкодувати

Інгредієнти

-700 гр курячої печінки;
-3 яйця;
-5 ст. л. сметани( або 200 мл молока)
-2 ст. л. рослинного масла;
-Сіль, перець за смаком;
-150-200 гр борошна
-1 цибулина, 1 морква
-сметана 7 ст. л.
-кінза, сіль і перець за смаком
-Часник-3-5 зубчиків

Торт печінковий з курячої печінки з морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Печінку через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Додати яйця, сметану, сіль/перець, збиваємо все і додаємо муку.

2. Повинна вийти консистенція як на млинці-оладки, у мене пішло близько 180 гр., Далі випікаємо як млинці

3. Начинка: обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору, для соусу змішати 7 ст. ложок сметани+часник за смаком (подрібнений)+кінза+сіль/перець

Відео рецепт 👇