Приготуємо рулет Наполеон? Як зробити Торт рулет Наполеон з готового листкового тіста рецепт простий.
Інгредієнти
листкове дріжджове тісто 800г
500 мл вершків 10%
250 г цукру
1-2 ст л ванільного цукру
3 яйця
2 ст л кукурудзяного крохмалю
200 р вершкового сиру (або олії)
3-4 ст л цукрової пудри
Торт рулет Наполеон з готового листкового тіста покроковий рецепт
1. Спочатку робимо заварний крем, я використовую для нього вершки, але можна замінити на молоко. До 2/3 вершків додаю цукор, ванільний цукор, яйця і перемішуємо. До інших вершків додаємо крохмаль і добре перемішую, з’єдную і ставлю на вогонь, постійно помішуючи❗️поки крем не загусне, даю крему остыть.
2. Поки остигає, тісто ріжу на смужки 2-3см посипаю пудрою і запікаю при 200 градусах 13 хв. 2 смужки залишаю для обсипання рулету ⠀ До остившему крему додаю вершковий сир, збиваю міксером (за бажанням можна додати 2-3 ст л цукрової пудри).
3. Збираю рулет як на відео👆🏻на харчову плівку викладаю крем, зверху кладу 6-8 смужок тіста, змащую кремом рясно, викладаю ще 4 смужки, змащую кремом.
4. В кінці повертаю в рулет і добре затягую плівку ⠀ Прибираю Наполеон в холодильник на просочення (краще прибрати на ніч) Дістаю, покриваю залишками крему і роблю обсипання. Залишилося розрізати і з’їсти!
Відео рецепт 👇