ТАКА ОСЕЛЕДЕЦЬ ПІД ШУБОЮ нікого не залишить байдужим 👌. Як смачно зробити Торт салат Оселедець Під Шубою з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо оселедець під шубою по-новому. Точніше, всі інгредієнти ті ж, тільки смак буде ще ніжніше, а вигляд ще красивіше👍. Тим більше скоро Новий рік і завжди ламаєш голову, що подати на стіл.
Інгредієнти
1 упаковка готового філе оселедця
1 цибулина
3 шт картоплі
2 шт морквини
1 велика буряк
15 гр желатину
майонез
Торт салат Оселедець Під Шубою з желатином покроковий рецепт
1. відварюємо Овочі (крім цибулі) або запікаємо. Кому як більше подобається. Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Картоплю і моркву тремо на крупній тертці. Філе оселедця нарізаємо невеликими кубиками. Буряк нарізаємо довільними шматочками. Желатин заливаємо холодною водою (100 мл) і залишаємо набухать.
2. Приступаємо до складання салату. Беремо роз’ємне кільце (діаметр 16 см) і встановлюємо його на плоску тарілку. Далі викладаю по черзі інгредієнти 👉 картопля, оселедець, цибулю і моркву. Кожен шар просочуємо майонезом. Майонез перекладаємо в кондитерський мішок. Так простіше вкривати слои.
3. Прибираємо салат в холодильник на 1 годину. Буряк подрібнюємо заглибним блендером. Консистенція повинна вийти однорідною. Додаємо майонез і все добре перемішуємо. Беремо желатин і розпускаємо його в мікрохвильовці, щоб він знову став жидким.
4. Буквально ставимо на 15 секунд. Додаємо Желатин в мус буряковий. Дістаємо салат з холодильника і акуратно знімаємо форму. Промиваємо кільце і знову встановлюємо його на тарілку. Тільки збільшуємо діаметр до 18 см.
5. Виливаємо мус буряковий, постукуємо по тарілці і прибираємо в холодильник на ніч. Дістаємо вранці з холодильника. Прибираємо надлишки мусу з тарілки і акуратно витягаємо оселедець під шубу з кольца.
Відео рецепт 👇