Торт снікерс класичний

Як зробити Торт снікерс класичний в домашніх умовах рецепт простий! 👌🤤 Вологий шоколадний бісквіт, домашня карамель, смажений арахіс і самий смачний крем-чіз підкорить будь-якого ласуна! 👍🏻 Приготування шоколадного бісквіта і домашньої карамелі докладно показала і розповіла в попередніх постах.

Інгредієнти

Крем:
✅Вершки-200 мл
✅Маскарпоне-500 мл
✅Цукрова пудра-120 г

✅Карамель-200 г
✅Смажений арахіс-200 г

Просочення:
✅Молоко-100 мл
✅Какао Несквік-2 ч. л.
✅Цукор-1 ч. л.

Крем для вирівнювання:
✅Вершкове масло-150 г
✅Цукрова пудра-100г
✅Вершково-сирний сир-350 г

Глазур:
✅Шоколад-250г
✅Вершки-100 мл
✅Рослинне масло-20 мл

Торт снікерс класичний покроковий рецепт

1. Для просочення закип’ятити молоко, какао і цукор. Для крему вершки збити з цукровою пудрою . Додати маскарпоне і перемішати. Бісквіт розрізати на чотири коржа. Для рецепту буду використовувати три коржа. Перший корж бісквіту просочити нанести бортик з крему. Всередину покласти смажений арахіс з карамелью.

2. Нанести крем. Накрити другим коржем бісквіта. Знову просочення, Бортик з крему, смажений арахіс з карамеллю, крем. Накрити третьому коржем бісквіта. Накрити торт харчовою плівкою і прибрати в холодильник. Для крему для вирівнювання вершкове масло збити цукровою пудрою до білої пишної массы.

3. Додати вершково сирний сир і перемішати. Нанести на тортик тонкий шар крему і прибрати в холодильник на 15 хвилин. Потім нанести основний шар крему і прибрати в холодильник на 2 год Для глазурі шоколад, додати вершки і рослинне масло.

4. Розчинити в мікрохвильовці імпульсами по 10-15 секунд Нанести глазур на торт. Обсипати боки торта смаженою арахисом.

5. Прикрасити за бажанням! ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇