Торт тірамісу з персиками печиво савоярді готовим. Персикове тірамісу ЗА 20 ХВИЛИН 🍑 Персикове тірамісу – легкий, швидкий і дуже смачний десерт 🥰 Ще й без сирих яєць👌🏼⠀КБЖВ на 100 г ~ 297/3/21/23/
Інгредієнти
(на форму 17*17 см):
✅ ~ 100 г печива «Савоярді»
✅ 200 г м’якоті персиків
✅ 20 г цукру
✅ 1 ст. л. лимонного соку
✅ 250 мл вершків 33%
✅ 75 г цукрової пудри
✅ 250 г сиру маскарпоне або вершкового сиру⠀
Торт тірамісу з персиками печиво савоярді покроковий рецепт
1. Для просочення: У персиків робимо надріз і повністю занурюємо в киплячу воду на 30 секунд. Дістаємо, занурюємо в крижану воду і даємо охолонути. Знімаємо шкірку, нарізаємо, додаємо цукор, лимонний сік і пробиваємо блендером.
2. Печиво «Савоярді» занурюємо в персикову просочення на кілька секунд і викладаємо у форму (зверху можна полити сиропом). Для крему: вершки збиваємо міксером до загущення і, продовжуючи збивати, додаємо цукрову пудру.
3. Додаємо сир маскарпоне і знову збиваємо до однорідної маси. Шар печива покриваємо половиною крема.
4. Зверху знову кладемо шар просоченого печива і покриваємо залишилися шаром крему. Прибираємо в холодильник на кілька годин. Прикрашаємо і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇