Як зробити смачний Торт вишня з шоколадним бісквітом і кремом простий рецепт.
Інгредієнти
ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО БІСКВІТА
✅Яйця-5 шт
✅Цукор-170 г
✅Сіль-Щіпка
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Кукурудзяний крохмаль-10 г
✅Розпушувач-1/2 ч. л
✅Борошно-150 г
✅Какао-25 р
✅Молоко-100 г
✅Раст масло-30 г
ВИШНЕВА НАЧИНКА
✅Вишня-300 г
✅Цукор-90 г
✅Кукурудзяний крохмаль-20 г
✅Вода-60 г
Вишнева просочення
✅Цукор-20 р
✅Вишня-50 г
✅Вода-150 р
ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ
✅Маскарпоне-400 р
✅Цукрова пудра-100 г
✅Какао-20 р
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Вершки-300 г (33%)
Торт вишня з шоколадним бісквітом і кремом покроковий рецепт
1. Діаметр форми 18 див. Збити яйця з цукром до світлої і пишної маси. 7-8 хв, на вище середніх обертах. Додати сухі і рідкі інгредієнти в 2 етапи. Випікати в розігрітій до 160*С духовці, 50 хв (дивіться по своїй духовці, якщо шпажка виходить суха, бісквіт готовий).
2. ВИШНЕВА НАЧИНКА.
Вишня у мене заморожена, можна взяти свіжу. З’єднуємо вишню і цукор в сотейнику. На слабкому вогні даємо розморозитися. Дати закипіти і варити хвилинки 2,не більше. З’єднати холодною водою крохмаль і перемішати до однорідності. Додати до вишні. Варити 1-2 хвилинки. Чим більше ви варите, тим густіше вона у вас вийде. Вийде 2 прослойки.
Вишня у мене заморожена, можна взяти свіжу. З’єднуємо вишню і цукор в сотейнику. На слабкому вогні даємо розморозитися. Дати закипіти і варити хвилинки 2,не більше. З’єднати холодною водою крохмаль і перемішати до однорідності. Додати до вишні. Варити 1-2 хвилинки. Чим більше ви варите, тим густіше вона у вас вийде. Вийде 2 прослойки.
3. ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ.
З’єднати всі інгредієнти і збити на мінімальних оборотах.
З’єднати всі інгредієнти і збити на мінімальних оборотах.
4. Торт в розрізі!
Відео рецепт 👇