Панна котта з апельсинами червоними на Новий Рік

Як смачно зробити Панна котта з апельсинами червоними на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

100мл вершків 33%
100мл молока
10г ванільного цукру (з натуральною ваніллю)
20г звичайного цукру
10г швидкорозчинного желатину
3-4 червоних апельсина

Панна котта з апельсинами червоними на Новий Рік покроковий рецепт

1. Желатин залийте невеликою кількістю води для набухання. Вершки і молоко з’єднаєте в сотейнику, додати ванільний і звичайний цукор, прогрійте. Залиште для верхнього шару заливки буквально 0,5 год л набряклого желатина.

2. Решті желатин додайте в гарячі вершки, розмішайте до повного розчинення. Розлийте по креманкам, остудіть і приберіть в холодильник. Підготуйте верхній шар. З 0,5 апельсина вичавити сік, додайте трохи води (~60мл).
3. Залишилися апельсини наріжте кружечками, а кружечки довільними шматочками. Коли панна котта схопиться, викладіть ці часточки поверх мозаїкою. Сік апельсина з водою прогрійте разом із залишеною желатином.

4. трохи Остудіть і акуратно залийте апельсиновий шар у креманках. Приберіть в холодильник до повного застывания.