Торт з крем-чізом і компоті Кокос-Полуниця-Лайм

Торт з крем-чізом і компоті Кокос-Полуниця-Лайм простий рецепт, або самий швидкий і смачний торт в історії 😁 Серйозно! Вчора ми приготували його з нуля всього за годину (можна, звичайно, розтягнути задоволення, але кому це потрібно?). Смачний хрусткий кокосовий декуаз, полуничне компоті і лаймовий крем! Просто, але ідеально!

Інгредієнти

Декуаз:
Білок 170 гр
Цукор 190 гр
Кокосова стружка 90 гр
Борошно 45 гр

Лаймовий крем-чіз:
Сирний сир 350 гр
Цукрова пудра 90 гр
Цедра і сік половини лайма
Вершки 33% 220 гр

Полуничне компоті:
Пюре полуниці 120 гр
Полуниця шматочками 80 гр
Цукор 70 гр
Кукурудзяний крохмаль 12 гр

Торт з крем-чізом і компоті Кокос-Полуниця-Лайм покроковий рецепт

1. Декуаз:
Білок збити в стійку меренгу з цукром. Акуратно ввести сухі інгредієнти. Відсадити 4 бісквіта 16-17 см і випікати в попередньо розігрітій духовці 9-10 хв при 190С. Всі інгредієнти повинні кімнатної температуры.

2. Лаймовий крем-чіз:
Сир, пудру, цедру і сік лайма збити до м’якого стану. Додати вершки і збити до стійких пік. Всі інгредієнти повинні бути холодными.

3. Полуничне компоті:
Всі інгредієнти з’єднати в сотейнику і уварити до прозорого сиропу. Охладить.

4. Потім зібрати самий смачний тортик, покрити його кремом (з цієї розкладки вистачає рівно на покриття і на начинку), украсить.

5. Спробувати умовити всіх дати тортику постояти в холодильнику хоча б пару годин! І насолоджуватися!

Відео рецепт 👇