Як смачно зробити Торт з вершковим кремом з шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт Білочка
Інгредієнти
Тісто:
🍰Яйце-3шт.
🍰Горіхи – 300гр(у мене волоський)
🍰Цукор-200гр.
🍰Борошно-450гр.
🍰Масло вершкове-200гр.
🍰Сметана – 100г.
🍰Сіль-0,5 ч. л.
🍰Розпушувач-1пак(10гр)
Крем:
🍰Вершки 33 %-500мл.
🍰Шоколад молочний-250гр.
Торт з вершковим кремом з шоколадом покроковий рецепт
1. Підготуємо крем. Шоколад поламати на шматочки. Вершки підігріти до кипіння, залити шоколад, добре перемішати до однорідності. Накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник години на три, краще на ночь.
2. Горіхи підсушити на сковороді і подрібнити у блендері. Тісто: Яйця збити з цукром і сіллю, додати розтоплене масло і сметану, добре перемішати. Додати борошно, розпушувач і подрібнені горіхи 200гр(інше для прикраси)
3. Добре перемішати. Розподілити тісто рівномірно на деко з пергаментом. Випікати в духовці 180 20хв. Остудити. Розрізати корж навпіл, потім уздовж кожну частину. Виходить 4 коржа. Крем: Добре охолоджені вершки з шоколадом збити довго, приблизно 10хв. До пишноти. Змастити коржі кремом, прикрасити орехами.