Як смачно зробити Трюфельний мус для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це супер стабільний мус,з яким я збирала навіть 6-ти ярусний торт 🙈
Інгредієнти
Темний шоколад-200гр
Злив масло-30г
Желатин 220блюм-9 гр
Вода для желатину-40г
Вершки 33%-220гр
Трюфельний мус для торта покроковий рецепт
1. Желатин залити водою і залишити для набухання Шоколад з маслом розтопити в мікрохвильовці импульсами.
2. Вершки збити до консистенції, коли віночки залишають слід у збитою масою. Набряклий желатин розпустити в мікрохвильовці і вилити в шоколад, перемешать.
3. Шоколадну масу вилити у збиті вершки і акуратно перемішати лопаткою до однородности.
Відео рецепт 👇