Трюфельний мус для торта

Як смачно зробити Трюфельний мус для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це супер стабільний мус,з яким я збирала навіть 6-ти ярусний торт 🙈

Інгредієнти

Темний шоколад-200гр
Злив масло-30г
Желатин 220блюм-9 гр
Вода для желатину-40г
Вершки 33%-220гр

Трюфельний мус для торта покроковий рецепт

1. Желатин залити водою і залишити для набухання Шоколад з маслом розтопити в мікрохвильовці импульсами.

2. Вершки збити до консистенції, коли віночки залишають слід у збитою масою. Набряклий желатин розпустити в мікрохвильовці і вилити в шоколад, перемешать.

3. Шоколадну масу вилити у збиті вершки і акуратно перемішати лопаткою до однородности.

Відео рецепт 👇