Цукерки трюфелі манго-маракуйя

Рецепт чудових цукерок трюфелів манго-маракуйя рецепт простий. ⠀ Справжній тропік-який смак! Яскравий, соковитий і зовсім не нудотний. Фруктового пюре треба зовсім крапельку. Можна взяти готове, а можна зробити з заморозки. ⠀ 💛 Для яскравого жовтого кольору я використовувала трохи нашого куркумину.
Смаку він не дає, а ось сонячний жовтий колір ще й як! ⠀ Основа – білий шоколад без цукру. Це наш новий від фабрики Tomer. Практично вершковий смак! ⠀🥭 Обвалка – наш сублімований порошок манго. Кульки виглядають оксамитовими, а порошок підсилює смак в рази.

Інгредієнти

На 20-25 трюфелів
▪️250 г білого шоколаду
▪️25 г какао масла
▪️50 г пюре маракуї
▪️35 г пюре манго
▪️25 г вершків 33%
▪️45 г вершкового масла
▪️1.5 м куркумину
▪️10 г порошку манго для обвалювання

Цукерки трюфелі манго-маракуйя покроковий рецепт

1. В сотейнику нагріти вершки і пюре до 60 градусів. Не кип’ятити. Як тільки почав з’являтися пар – знімаємо з вогню. ⠀ Шоколад і какао масло розтопити до 38-40 гр. Як тільки розтанула велика частина калет – готово. ⠀
2. Вилити вершки в шоколад, додати куркумін, пробити блендером. Додати м’яке вершкове масло і пробити блендером ще разок. ⠀ Накрити плівкою встик, залишити в холодильнику на 10-12 часов.

3. Потім скачати кульки, обваляти в манго. ⠀ Є, муркочучи від задоволення! І тільки спробуйте сказати, що це невкусно.