Цукерки зі згущеного молока і кокосової стружки

Як смачно зробити Цукерки зі згущеного молока і кокосової стружки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Порадуйте своїх близьких смачними домашніми цукерками, а нас своєю зворотним зв’язком.

Інгредієнти

250 г кокосової стружки
380 г згущеного молока
80 г білого шоколаду
100 г сухого молока

Глазур:
200 р білого шоколаду (або молочного, або темного)
20 г какао-масла
20 г рослинної олії соняшникова без запаху

Цукерки зі згущеного молока і кокосової стружки покроковий рецепт

1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або у МІКРОХВИЛЬОВІЙ. Всі інгредієнти змішуємо в однорідну масу, гарненько промяв її руками або міцною лопаткою. Зважуємо шматочки по 30 г і формуем або прямокутні бруски, або кульки. Щоб зручно було робити прямокутні цукерки, масу краще розділити на 2 частини, скачати в 2 ковбаски товщиною 4-5 см і нарізати. Такі шматочки легше буде допрацювати до форми прямоугольника.

2. З кульками ще простіше, відщипуємо, зважуємо і просто катаємо між долонями. Долоньки можна злегка зволожити водою. Виходить приблизно 25-26 штук. Відправляємо цукерки в морозильну камеру, щоб вони охололи, або просто в холодильник. Тим часом готуємо глазур. Розтоплюємо на водяній бані шоколад і какао-масло, додаємо рослинне для кращої текучести.

3. Якщо немає какао-масла, то обходимося тільки рослинною, єдине, що з такою глазур’ю не буде “трісь”, вона м’якша. Вмочуємо цукерки і викладаємо на силіконовий килимок або лист пергаментного паперу. Повертаємо в холодильник, для розморожування. Можна з них зробити попси, вставивши палички, шпажки відразу після формування. Так і глазурувати зручніше. Можна прикрасити торт, як показано на фото. Цукерки можна зберігати в морозилці (без глазурі).