Як зробити смачні цукрові льодяники з глюкози на паличці рецепт простий.
Інгредієнти
Цукор – 110гр
Глюкоза – 50гр
Вода – 35гр
⠀
Воду можна замінити будь-яким соком, і вийдуть фруктові льодяники.
Цукрові льодяники з глюкози на паличці покроковий рецепт
1. Помістіть всі інгредієнти в сотейник. Топити всю масу на середньому вогні до 145°С (використовувати термощуп!) Зняти з вогню. Акуратно помішуючи, позбутися від бульбашок в масі. На це може піти орієнтовно хвилина. Додати гелевий водорозчинний барвник, якщо треба (я використовую Топ-Декор).
2. Столовою ложкою формувати льодяники на килимку і виливати у формочки. Відразу вставляти шпажки, посипати кондит. посипками. Працювати швидко! Льодяники застигають майже моментально! При необхідності можна розігрівати масу пару раз на гарячій комфорке.
3. Дати охолонути леденцам хвилин 10-15 і можна знімати з килимка або формочок. Зберігати місяць у контейнері далеко від сонця при кімнатній температурі. Або відразу в прозорій красивою упаковке.