Як смачно зробити турецькі манти маленькі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
🍓4 склянки борошна
🍓2 яйця
🍓1 чайна ложка солі
🍓Трохи більше половини склянки води
Для начинки:
🍓300 г м’ясного фаршу
🍓1 середня цибулина
🍓петрушки щіпка
🍓по 1 чайній ложці солі, паприки, чорного перцю
🍓Часниковий Йогурт
Для соусу:
🍓1 чайна ложка вершкового масла
🍓2 столові ложки оливкової олії
🍓1 чайна ложка томатної пасти
🍓трохи сушеної м’яти
Турецькі манти маленькі покроковий рецепт
1. Перемішати всі інгредієнти і замісити круте тісто. Розділити на дві частини. Накрити поліетиленовим пакетом і дати постояти 15 минут.
2. Для начинки, добре перемішати всі інгредієнти. Тісто тонко розкачати, розрізати на смужки, шириною в 2 пальця. Покласти начинку і надати форму. Посипати борошном і розрізати на шматочки. Прсолить киплячу воду, викласти манти і отварить.
3. Зверху покласти часниковий йогурт. Злегка обсмажити томатну пасту з м’ятою, з вершковим і оливковою олією. Додати до манти. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇