Тушкована картопля з фаршем, цибулею і помідорами на сковороді простий рецепт 🤏😂 ви з розуму зійдете, яка вона смачна !!! Це назва перше спало мені на думку після того, як я спробувала ложечку цієї страви. Все так швидко готується ще, просто ідеально 🤩, я б кожен день її їла 🤤 .
Інгредієнти
Кбжу на 100 гр: 71/5.3/1.5/8.9
Фарш – 400 гр. фаршу (у мене яловичина)
Картоплю -797 гр
Цибулю – 1 велика (289 гр)
-3 шт Помідори (498 гр)
Томатна паста-30 г
Часник-2 зуб
вода -200 мл (орієнтуйтеся скільки потрібно вам, відразу всю не додавайте)
Олія оливкова -5 мл
Зелена цибуля для подачі
Сіль, перець, італійські трави, лавровий лист, Чилі
Тушкована картопля з фаршем, цибулею і помідорами на сковороді покроковий рецепт
1. Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо з маслом 2 хв. Додаємо фарш, смажимо 10 хв. Паралельно ріжемо картоплю, тонко . Додаємо картоплю до фаршу, солимо, перчим.
2. Помідори нарізаємо кубиком (беріть м’ясисті помідори) додаємо до картоплі разом з томатною пастой.
3. Підливаємо води, щоб всі тушкувалося. Додаємо спеції. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30-40 хв. до готовності картофеля.