Тушковані баклажани з болгарським перцем і часником на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
🔹Баклажани – 2 шт.
🔹Болгарський перець – 2 шт.
🔹Часник – 3 зуб.
🔹Кінза (або будь-яка ваша улюблена зелень), зелений лук
🔹Соєвий соус – 5 ст. л.
🔹Соняшникова олія – 5 ст. л.
🔹Мед – 3 ст. л.
🔹Червоний мелений перець або перець чилі або гострий соус
🔹Картопляний крохмаль – 4 ст. л.
Тушковані баклажани з болгарським перцем і часником на сковороді покроковий рецепт
1. Баклажани очищаємо, ріжемо на середні шматочки і замочуємо в солоній воді на 15-20 хв. перець Ріжемо кубиком, до нього додаємо подрібнений часник, зелень, червоний перець, соєвий соус, масло і мед. Перемешиваем.
2. Баклажани витягуємо з води, віджимаємо і витираємо паперовим рушником. Додаємо крохмаль і обвалюємо баклажаны.
3. Обсмажуємо баклажани на олії до золотистої скоринки. Можна знову скористатися паперовим рушником, щоб прибрати зайве масло. З’єднуємо баклажани і нашу заправку.
4. Перемішуємо, додаємо кунжут і все. Смакота готова 🔥 Спробуй)
Відео рецепт 👇