Тушковані курячі шлуночки з картоплею в сметанному соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
дивіться нижче
Тушковані курячі шлуночки з картоплею в сметанному соусі покроковий рецепт
1. Курячі шлуночки (або сердечка, свинячі або телячі нирки) відварити в підсоленій воді ~ 40 хв. Нарізати соломкой.
2. Пасерувати цибулю і моркву, додати картоплю, смажити до готовності, постійно помішуючи. Відправити потрошки до овочів. Туди ж – нарізаний соломкою солоний огурец.
3. Тим часом робимо соус:
в курячий бульйон або воду додати сметану, улюблені спеції (я ще додаю суміш для овочевого бульйону, що б отримати більш насичений смак та колір), трохи борошна і розмішати вінчиком до однорідної состояния.
в курячий бульйон або воду додати сметану, улюблені спеції (я ще додаю суміш для овочевого бульйону, що б отримати більш насичений смак та колір), трохи борошна і розмішати вінчиком до однорідної состояния.
4. Відправити соус в сковороду до овочами постійно помішуючи, довести соус до загусання. Додати свіжу зелень.