Тушкований фарширований картопля фаршем в каструлі в томатному соусі простий рецепт.
Інгредієнти
Картопля
Для фаршу:
Фарш
Цибулю
Сіль, чорний мелений перець за смаком, зелень
Для соусу:
соняшникова олія
Цибулю
Моркву
Томатна паста
Сіль, спеції ваші улюблені за смаком
Бульйон або вода
Зелень
Тушкований фарширований картопля фаршем в каструлі в соусі покроковий рецепт
1. Картопля очищаємо, промиваємо, видаляємо серцевину і начиняємо фаршем(для фаршу змішала дрібно нарізану цибулю, сіль, чорний мелений перець, зелень) Готуємо зажарку.
2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і моркву. Додаємо томатну пасту, обсмажуємо пару хвилин. Викладаємо картоплю на дно каструлі і заливаємо бульйоном (або водою) додаємо нашу піджарку, щоб трохи покривала картофель.
3. Після закипання варимо на повільному вогні до готовності картоплі. Додаємо пору лаврового листа, подрібнений часник і зелень. Смачне і соковите блюдо готово.