Тигрові булочки на дріжджах на молоці і згущеному молоці

Тигрові булочки на дріжджах на молоці і згущеному молоці простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

(6 штук)

Борошно сильна – 200 г
Цукор – 25 г
Дріжджі сухі – 3 р
Молоко – 135 р
Вершкове масло кімнатної температури – 20 р
Сіль – 2 г

Молоко – 40 р
Згущене молоко – 40 р
Борошно – 40 р
Масло вершкове – 30 р
Какао-порошок

Тигрові булочки на дріжджах на молоці і згущеному молоці покроковий рецепт

1. Змішайте в чаші міксера всі інгредієнти, крім солі і масла. Замішуйте, поки не утвориться однорідне тісто. Додайте сіль і масло. Заважайте на середній швидкості до тих пір, поки тісто не забере до себе все масло. Перекладіть тісто в змащену олією миску, затягніть плівкою і залиште на 1,5 часа.

2. Розділіть тісто на 6 рівних частин. Сформуйте з тіста кульки, накрийте і залиште на 15 минут.

3. Розкачайте тісто в центр молодите шматочок (5 г) вершкового масла, защипайте краю і скатайте кулю. Перекладіть булочки на деко, накрийте рушником і залиште на 30 минут.

4. Змішайте до однорідної маси молоко, згущене молоко і борошно. Перекладіть в кондитерський крем мешок.

5. Нанесіть крем зверху булочок, посипте какао. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 минут.

Відео рецепт 👇