Як зробити смачне Угорське печиво з шоколадом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
◽️Вершкове масло — 160 гр.
◽️Яєчні білки — 35 гр.
◽️Цукрова пудра — 75 гр.
◽️Мигдальна борошно — 50 гр.
◽️Пшеничне борошно — 200 гр.
◽️Сіль — щіпка.
◽️Шоколад, кокосова стружка, крихта з арахісу для декору.
Примітка:
Мигдалеву борошно можна замінити на будь-яку іншу горіхову.
Якщо немає мигдальної муки. Можна її не використовувати, але у такому разі додаємо ще 35 гр. пшеничного борошна і 15 гр. кукурудзяного крохмалю.
Угорське печиво з шоколадом покроковий рецепт
1. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури, сіль і цукрову пудру в пишну світлу масу. Додаємо борошно, яєчний білок і мигдалеву муку.
2. Вимішуємо до однорідної маси. Відсаджуємо печиво за допомогою Кондитерської насадки відкрита чи закрита звезда.
3. Випікаємо при температурі 160-170 градусів 25-30 хвилин. Після охолодження покажемо в розтоплений шоколад і посипаємо декором.